El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana l'Andorra per 2 a 1. Les visitants van inaugurar el marcador al minut 35. El Santa Perpètua, que no ha perdut encara cap partit a casa aquesta temporada, va reaccionar a la segona part. Irene va empatar al minut 59 i Tania va fer el gol de la victòria al minut 77.

El Santa Perpètua sumava així la tercera victòria de la temporada. Les perpetuenques ocupen l'onzena posició amb 12 punts. La propera jornada aniran al camp del líder, l'Escola de Futbol de Mataró.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]