hola

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) manté obertes les inscripcions per participar en la setena Marxa de resistència La Mola-Santa Perpètua, que se celebrarà el 15 d’octubre. És una prova puntuable per al Circuit català de caminades de resistència.Es tracta d’una caminada de mitjà recorregut de resistència que transcorre pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac i passa pels termes municipals de Caldes de Montbui, Sentmenat i Santa Perpètua de Mogoda.

En aquesta ocasió, i com a novetat, hi haurà una doble opció de la caminada: un recorregut llarg de prop de 50 quilòmetres, que s’iniciarà al Coll d’Estenalles, i un recorregut de prop de 36 quilòmetres, que començarà a l’Ermita de Les Arenes.

En el transcurs del recorregut, els participants, a part de poder gaudir d'una reserva natural i de les meravelloses vistes que ofereix del Vallès i comarques veïnes, podran conèixer llocs inhòspits i força desconeguts.
Com que es tracta d'una caminada de mitjà recorregut i aquesta transcorre per diferents desnivells i terrenys de característiques molt variades, per poder realitzar-la cal tenir un mínim de coneixement en muntanyisme i un fons físic que s'adeqüi a les exigències del recorregut.

Les inscripcions es poden fer a través del web del CESP o de forma presencial tots els dijous de 19.10 h a 20.10 h al Centre Cívic La Creueta. El preu de la inscripció va dels 25 als 45 euros. El límit d'inscripcions de la caminada és de 220 participants per a la marxa llarga i de 110 per a la curta. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi.


Foto: Participants de la darrera edició de la Marxa de resistència La Mola - Santa Perpètua / CESP

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]