El sènior de l'Sport Sala va perdre dissabte per 1 a 2 contra el líder, l'Aiguafreda. El partit va ser molt igualat i els perpetuencs, que tenien baixes importants, van tenir les seves opcions, però els va faltar encert en atac.

Els primers minuts van ser de domini visitant. Al minut 4, va arribar el 0 a 1. Iván, al minut 5, va tenir la primera ocasió clara dels locals, però es va trobar amb una bona resposta del porter.
Els dos equips van tenir oportunitats, però no les van aprofitar fins que, al minut 16, Albert va empatar amb un xut que va entrar per l'escaire.En els darrers minuts de la primera part, els dos conjunts van buscar el gol, però no el van trobar per ben poc.

A la represa, l'Sport Sala va sortir millor a la pista i va gaudir de clares ocasions per avançar-se. Els davanters locals no van trobar la fórmula per superar el porter de l'Aiguafreda.Els visitants van fer l'1 a 2 al minut 8. L'Sport Sala va plantar cara, però no va ser suficient. Javi Arenas i Marcos, dos jugadors del juvenil, van tenir els seus minuts durant el partit i ho van fer força bé.Un dels entrenadors del conjunt perpetuenc, Sebas Escámez, destacava que el partit havia estat molt igualat.

Dijous, els perpetuencs jugaran els dinou minuts que falten del partit suspès contra el Racing Pineda i, el proper cap de setmana, es desplaçaran a la pista del Palau-Penya Barcelonista.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]