El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va sumar dissabte la setena victòria de la temporada en guanyar al camp del cuer, el Montcada, per 1 gol a 3. Irene va fer el 0 a 1 al minut 17. Només començar la segona part, el Montcada va empatar. En el tram final del partit, les perpetuenques van sentenciar amb gols de Yanira i Irene. El Santa Perpètua és vuitè amb 24 punts i el proper cap de setmana anirà al camp de l’Olot, que és penúltim amb 7 punts.

D’altra banda, el conjunt masculí de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar la jornada passada per 0 a 2 al camp del Young Talent de Badalona B. Biel va inaugurar el marcador al minut 22 i Sergio Ruiz va fer el 0 a 2 al minut 84.El Santa Perpètua és novè amb 19 punts i ara anirà al camp del líder, el Badia, que suma 37 punts.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]