El conjunt de Tercera Catalana de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua ha salvat la categoria. L’equip entrenat per Dani Hernández va guanyar dissabte en la darrera jornada de la competició per 2 a 3 al camp del Vilamajor, un rival directe en la lluita per la permanència.

El Vilamajor va marcar l’1 a 0 al minut 1, però els perpetuencs van reaccionar ràpidament. Al minut 3, Sergi Corral va empatar i, al minut 8, Johan va fer l’1 a 2. Alejandro Castro va marcar l’1 a 3 al minut 22. Tot just abans del descans, el Vilamajor va aconseguir el 2 a 3 definitiu.

El Santa Perpètua B ha estat finalment l’onzè classificat al grup nou de la Tercera Catalana amb 17 punts. Els perpetuencs, que han superat a set equips a la classificació, han guanyat quatre partits, n’han empatat cinc i n’han perdut vuit; han marcat 35 gols i n’han encaixat 45. Dani Hernández, que ha estat jugador i entrenador de diversos equips de la UCF Santa Perpètua, deixa l’entitat.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]