hola

El futbolista perpetuenc Òscar Mingueza ha entrat en la llista de la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio que s’ha fet públic aquest migdia. Mingueza es concentrarà amb els seus companys el 30 de juny a Madrid. La selecció que entrena Luis de la Fuente es desplaçarà després a Benidorm. El 13 de juliol marxarà cap a la ciutat japonesa de Kobe, on jugarà un amistós contra la selecció olímpica del Japó el 17 de juliol. Posteriorment, viatjarà a Sapporo, seu dels dos primers partits dels Jocs Olímpics.

El 22 de juliol, Espanya debutarà contra Egipte i el 25 de juliol s’enfrontarà amb Austràlia. El tercer partit del combinat espanyol en la fase de grups tindrà lloc el 28 de juliol a l’estadi de Saitama contra Argentina.

Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran del 22 de juliol al 7 d’agost. La selecció espanyola de futbol torna a uns Jocs Olímpics després de la seva absència a Rio 2016.

La temporada 2020-2021 està sent excepcional per a Òscar Mingueza. El 24 de novembre va debutar amb el primer equip del Barça a la Champions League a contra el Dinamo de Kiev. Mingueza ha jugat 39 partits amb l’equip que entrena Ronald Koeman i en 32 ocasions ha estat titular, marcant dos gols. Aquesta temporada ha guanyat la Copa del Rei i ha estat finalista de la Supercopa espanyola. Amb 22 anys, ha debutat ja amb la selecció espanyola absoluta i ha disputat la fase final de l’Eurocopa sub-21. El Barça li va ampliar recentment el seu contracte fins al 2023. 

Mingueza serà el segon perpetuenc en disputar uns Jocs Olímpics. El nedador Sergi López va aconseguir una medalla de bronze a Seül 1988 i va ser quart a Barcelona 1992 als 200 metres braça.

 

Foto: Òscar Mingueza celebrant un gol amb el seu company Javier Puado / RFEF

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]