El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua es desplaçarà el proper cap de setmana a la pista del Sant Pol 07 després de gaudir d'una jornada de descans. El conjunt perpetuenc depèn d'ell mateix per ser campió del seu grup. Si guanya els dos partits que ha de jugar contra el Sant Pol 07, serà primer.

El Llar 56 és el segon classificat actualment amb quatre victòries i dues derrotes. El líder és el Llefià B, que ja ha jugat tots els partits, amb cinc triomfs i dues derrotes.

El Sant Pol 07 és el tercer classificat amb tres partits guanyats i tres de perduts.

L'entrenador perpetuenc, Gio Lamota, espera guanyar els dos partits contra el Sant Pol 07.

D’altra banda, el sènior B del Club Bàsquet Santa Perpètua jugarà la propera jornada contra les Franqueses B, que és el tercer classificat del seu grup. L'equip perpetuenc és quart.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]