hola

La temporada d’estiu de les piscines municipals de Santa Perpètua de Mogoda s’iniciarà el 19 de juny i es perllongarà fins al 12 de setembre. L’Ajuntament de la nostra localitat treballa amb la idea d’una temporada d’estiu a les piscines municipals el més semblant a la de l’any 2019, previ a la pandèmia, tot i que amb els aforaments i les restriccions que pugui establir la Generalitat de Catalunya amb motiu de la prevenció de contagis de la Covid-19. El Servei d’Esports municipal està preparant des de fa unes setmanes l’equipament exterior, la zona de gespa i el vas de la piscina de 50 metres, que és la que es farà servir amb un ús recreatiu durant l’estiu

Del 19 de juny al 4 de juliol i del 30 d’agost al 12 de setembre, l’horari de la instal·lació serà d’11 a 19 hores de dilluns a divendres i de 10 a 19 hores els caps de setmana i els dies festius. Del 5 de juliol al 29 d’agost, l’horari de dilluns a divendres s’ampliarà mitja hora i serà d’11 a 19.30 hores. La piscina de 25 metres estarà reservada per a un ús esportiu i fonamentalment per a les persones que tinguin l’abonament bàsic de piscina o l’abonament complet del Servei d’Esports. Aquesta piscina estarà tancada del 16 al 29 d’agost i els caps de setmana del 30 d’agost al 12 de setembre. Els dies 13 i 14 de setembre estaran tancades les dues piscines. És obligatori portar casquet de bany a la piscina de 25 metres de dilluns a divendres. De moment, es manté la incògnita sobre si hi haurà restriccions que afectaran a l’inici normal de la temporada d’estiu. Actualment, hi ha un aforament limitat per a aquest tipus d’equipaments i amb entrada amb cita prèvia, però s’espera que aquestes limitacions podrien ser aixecades properament. Si es mantingués la cita prèvia, les persones amb abonament hauran de descarregar-se l’APP Trainingym per accedir a les piscines.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha previst abonaments de temporada, mensuals i quinzenals, en les categories familiar i individual. L’abonament familiar inclou pares i fills menors de 18 anys. El preu de l’abonament familiar de temporada és de 101,50 euros mentre que l’individual de temporada és de 61,70 euros. El familiar mensual és de 49,60 euros i l’individual mensual, de 28,30 euros; el familiar quinzenal és de 28,50 euros i l’individual quinzenal, de 15,50 euros. Per fer l’abonament a la recepció del Pavelló Municipal d’Esports, cal aportar el DNI, la domiciliació bancària original o document que ho acrediti i el Llibre de família. La persona que s’inscrigui cal que sigui la titular de la llibreta. Si és menor o no és el titular, haurà d’anar a fer la inscripció la persona que sigui titular.

El període per sol·licitar els abonaments s’obrirà avui 31 de maig. La recepció del Pavelló Municipal d’Esports està oberta de dilluns a divendres de les 8 a les 18.30 hores. L’entrada puntual a les piscines costarà 4 euros els dies feiners i 5,15 euros els caps de setmana i festius. Per als menors de cinc anys, l’entrada serà gratuïta. Les persones usuàries que tinguin una discapacitat reconeguda hauran de portar un document que ho acrediti per fer-los descompte. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Julio Pérez, ha explicat que “s’està preparant la instal·lació per a l’inici de la temporada d’estiu”. “Estarem atents a les darreres instruccions de la Generalitat relacionades amb la contenció de la pandèmia de la Covid-19 per veure com serà aquesta temporada de les piscines municipals”, ha afegit Pérez. En principi, es podran fer servir els vestidors i les dutxes. A diferència de l’any passat, la zona de pícnic estarà oberta aquesta temporada. L’any 2020, l’emergència sanitària va fer que el funcionament de les piscines d’estiu fos totalment diferent. L’estiu passat, es van suspendre els abonaments i els usuaris van poder accedir-hi només en el torn de matí o de tarda i amb cita prèvia per controlar l’aforament. També es van haver de mantenir distàncies a la gespa.


Foto: Piscina Municipal de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]