Les perpetuenques Laura i Gisela Vicente van guanyar ahir la Copa d’Europa femenina d’hoquei patins amb el Generali Palau. En la final, disputada al Pavelló Maria Víctor de Palau, les de la localitat veïna van derrotar per 6 a 1 el Voltregà i van aconseguir per primera vegada aquest títol.

El Generali Palau es va revenjar del Voltregà. Els dos equips van jugar l’anterior final de la Copa d’Europa, l’any 2019, amb victòria aleshores del conjunt d’Osona. La primera part de la final va ser molt igualada. El Generali Palau va inaugurar el marcador al minut 16, el Voltregà va empatar i el Palau es va tornar a avançar just abans del descans.

A la segona part, el conjunt de les germanes Vicente va ser millor que el seu rival. El Generali Palau va marcar quatre gols i va sentenciar la final. Laura Vicente va ser escollida com a millor portera de la final.

En els quarts de final, el Generali Palau va guanyar l’Stuart Massamá de Portugal per 9 a 2 i, en semifinals, es va desfer del Telecable Gijón per 4 a 3. El Generali, que també ha aconseguit aquest any l’OK Lliga, no ha perdut, de moment, cap partit en tota la temporada. Encara ha de jugar la fase final de la Copa de la Reina, que es disputarà del 10 al 13 de juny. El dia 11, el Generali s’enfrontarà al Bigues i Riells, en els quarts de final.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]