El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va aconseguir el cap de setmana la tercera victòria de la temporada. Els de la nostra localitat van guanyar a la pista del Col·legi Cultural de Badalona B per 53 a 66.

El primer quart va acabar amb avantatge per al conjunt de Badalona amb un marcador de 14 a 11. Durant el segon quart, el Llar 56 va ser superior i va marxar al descans amb un resultat de 27 a 31. El tercer quart va finalitzar amb un parcial d’empat a 15. Els perpetuencs van començar molt forts el darrer quart i ràpidament van aconseguir dotze punts d’avantatge, que van ser decisius.

El Llar 56 és tercer amb tres victòries i una derrota. Ara descansarà i després jugarà a la pista del líder, el Llefià B.

L’entrenador perpetuenc, Gio Lamota, ha destacat la victòria del seu equip a Badalona.

D’altra banda, el sènior B del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre la jornada passada per 59 a 37 a la pista del Sant Pol 07. El conjunt perpetuenc és el tercer classificat del seu grup amb dues victòries i tres derrotes. El proper cap de setmana, descansarà i després anirà a la pista del Bellvitge Groc, que és el líder.

Indicar també que el CB Santa Perpètua ofereix als infants nascuts els anys 2010 o 2011 jugar gratis a bàsquet fins a final de temporada. Les inscripcions es poden fer trucant al 605 600 448.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]