El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va sumar dissabte la sisena victòria seguida en guanyar a casa el Seagull B per 1 a 0. El conjunt que entrena Kennet Sánchez va fer un gran partit davant d’un rival molt exigent.
El Santa Perpètua va dominar durant pràcticament els 90 minuts de joc. Només en el darrer tram va patir una mica. Al minut 17, Rodri va fer un gran canvi d’orientació i Yanira va marcar l’únic gol del partit. Les perpetuenques no van donar opcions al Seagull B durant la primera part i encara van tenir alguna ocasió més per ampliar el marcador.

A la segona part, va continuar el domini local amb un parell d’oportunitats molt clares per marcar que no es van aprofitar. A las graderies, molts aficionats van donar suport al Santa Perpètua, que és quart al grup 2 de la Primera Divisió amb 18 punts, un menys que els dos equips que encapçalen el grup, el Pontenc i el Torelló. El proper cap de setmana, les perpetuenques jugaran al camp de l’Escola de Futbol de Mataró, que és el tercer classificat amb 18 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]