El Club Rítmica Santa Perpètua va participar el 24 d’abril en la Fase I de la Final Comarcal de Sabadell amb 15 gimnastes de diferents categories i nivells. La competició va ser organitzada seguint estrictes protocols de seguretat. De l’actuació de la delegació perpetuenca, va destacar la primera posició de Meritxell Aixàs (juvenil A); el segon lloc de Lucía Gómez (juvenil B), Lucía Villegas (infantil C1) i Bruna Aixàs (infantil obert); i el tercer lloc de Noa Iglesias (aleví C1) i Aria López (benjamí C1).

El Club Rítmica Santa Perpètua també va participar al 1r Trofeu de Sabadell online amb sis gimnastes de modalitat individual.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]