El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 6 a 1 el Santa Eugènia. Les perpetuenques van dominar el partit des del primer minut. L’1 a 0 el va marcar Abi al minut 19. Les visitants van empatar al minut 29 després d’un córner inexistent. El Santa Perpètua es va fer de nou amb el domini del partit i, al minut 45, Ania va fer un gran gol de falta.

La segona part va ser dominada també per les locals. Al minut 51, Judith va marcar el 3 a 1. La superioritat local va ser total i es va traduir en tres gols més de Judith, Vera i Anna.

El Santa Perpètua se situa en quarta posició amb tres punts, a tres del líder, el Pontenc. El proper cap de setmana, jugarà a Sant Quirze.

L’entrenador perpetuenc, Kennet Sánchez, ha dit que el seu equip va fer un partit molt complet contra el Santa Eugènia.

Tercera Catalana

D’altra banda, el conjunt de Tercera Catalana del Santa Perpètua va guanyar diumenge per 3 a 2 el Bellavista Milán. Els visitants van fer el 0 a 1 al minut 26, però, un minut després, va empatar Sergi Corral. Al començament de la segona part, Alexis va marcar el 2 a 1. El Bellavista va empatar al minut 56 i Daniel Rodríguez va establir el definitiu 3 a 2 al minut 73.

El Santa Perpètua B és onzè amb tres punts i el proper cap de setmana jugarà al camp de l’Ametlla del Vallès, que és sisè amb quatre punts.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]