El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua no tornarà a competir oficialment aquesta temporada. La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, seguint el resultat de l’enquesta que va enviar als clubs i davant de la impossibilitat de complir el Pla de Competició, ha decidit no reprendre la Segona Catalana. Per dates, no es podria acabar la lliga abans de finalitzar el mes de juny i s’acumularien els partits entre setmana en una categoria absolutament amateur. La Federació ha determinat la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris en la present temporada en la Segona Catalana i proposarà un nou format de torneig amistós, d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos a disputar durant les properes setmanes.

Tercera Catalana

D’altra banda, el conjunt masculí de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua rebrà diumenge la visita del Bellavista Milan en la represa de la competició al grup 9.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]