Marc Tort correrà diumenge el Campionat d’Espanya individual de cross. La prova es disputarà a Còrdova amb un recorregut de sis quilòmetres. Amb aquesta cursa, l’atleta perpetuenc s’estrenarà en la categoria màster 50. Tort ve de proclamar-se campió de Catalunya dels 1.500 metres en pista coberta.

El perpetuenc va ser l'any passat campió d'Espanya de cross per equips amb el Club Atlètic Mollet. En aquesta ocasió, els de Mollet no presenten equip, perquè no tenen suficients corredors.
Marc Tort confia a obtenir un bon resultat.

Atletisme base

L’atleta perpetuenc Pablo Colao va aconseguir diumenge la medalla de plata en la prova dels 1.500 metres del Campionat de Catalunya de pista coberta de la categoria sub-18, que es va disputar al Palau Sant Jordi de Barcelona. Colao, del Club Atlètic Mollet, va fer una marca de 4.12.45, un segon més que el primer classificat, Adam Mounim. És el primer podi a nivell individual que assoleix en aquesta categoria l’esportista de Santa Perpètua.
D’altra banda, una altra atleta del Club Atlètic Mollet veïna de Santa Perpètua, Tiblet Ràfols, va ser dissabte quarta en la prova dels 1.000 metres del Campionat de Catalunya de pista coberta de la categoria sub-14. Ràfols va millorar la seva marca amb un temps de 3.15.41 i es va quedar molt a prop del bronze.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]