Tres joves atletes de Santa Perpètua es van proclamar diumenge campions de Catalunya de relleus mixtos de cross. Es tracta de Pablo Colao, David Escribano i Iván García. Els tres són esportistes del Club Atlètic Mollet.
Pablo Colao va ser primer amb els altres membres del seu equip en la categoria sub-18 amb un temps de 12.05, superant al Nou Barris (12.12) i a l’Avinent de Manresa (12.23). El relleu en aquesta categoria era de 4x1.100 metres.

Per la seva part, David Escribano i Iván García van ser primers amb el seu equip en la categoria sub-12 amb una marca de 6.51 per davant del Terres de Ponent (6.53) i del Catalunya (7.10). En aquest cas, el relleu era de 4x600 metres.
El Campionat de Catalunya de relleus mixtos de cros es va disputar diumenge a Mollerussa.

Tiblet Ràfols

Per la seva part, Tiblet Ràfols, atleta perpetuenca del Club Atlètic Mollet, es va classificar el cap de setmana per a la final del Campionat de Catalunya d'atletisme que se celebrarà dissabte al Palau Sant Jordi. Ràfols va obtenir la segona millor marca (3.16.88) en la prova dels 1.000 metres. L'any passat també va arribar a la final en la mateixa prova i va aconseguir la segona posició amb una marca de 3.15.54.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]