El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir per 3 a 1 a la pista del Cerdanyola. Després d’aquesta derrota, els perpetuencs ja no tenen cap opció d’acabar la primera fase entre els quatre primers classificats, que són els que lluitaran per pujar de categoria.

Els de Xavi Lladó, que són els cuers, van caure contra el Cerdanyola, que ocupa la segona posició del grup B de la Nacional Catalana. El Cerdanyola va inaugurar el marcador. Marc Pallarés va empatar, però, abans d’arribar al descans, els locals van fer el 2 a 1. A la segona part, el Cerdanyola va sentenciar amb un tercer gol.

Divendres, en partit ajornat, els de la nostra localitat van perdre a casa per 3 a 6 contra el Noia Freixenet. Marc Pallarés va marcar l’1 a 0. El Noia va empatar de falta directa. Els perpetuencs van disposar d’una falta directa, però Joan Urgell no la va aprofitar.

A la segona part, Marc Pallarés va marcar el 2 a 1. El Noia va tornar a empatar i Iker va fer el 3 a 2. Els visitants li van donar la volta al marcador. Tres dels quatre gols que van aconseguir en aquest tram van ser de falta directa. Amb el 3 a 5 amb el marcador, Marc Pallarés va fallar una falta directa.

El Santa Perpètua és el cuer amb tres punts; només ha aconseguit una victòria i ha encaixat cinc derrotes. Dissabte, en el darrer partit de la primera fase, rebrà la visita del Piera, que, amb un partit menys, és sisè amb sis punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]