El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va encaixar dissabte la tercera derrota de la temporada en perdre per 4 a 6 contra el Congrés. Els perpetuencs no van fer un bon partit i, a més, es van veure perjudicats per algunes decisions arbitrals.

La primera part va ser de domini visitant. Adrián va haver d'intervenir en diverses ocasions amb encert per evitar els gols del Congrés, mentre que el Santa Perpètua creava poc perill.

Al minut 11, després d'una targeta blava a Eloy, el Congrés va desaprofitar una falta directa. Poc després, Adrián va fer una doble aturada, quan els visitants jugaven temporalment amb un home més.

Al minut 20, Eloy, primer, i Erik, després, van veure la targeta blava. Aquesta acció, que els locals consideren rigorosa, va ser decisiva, perquè el Congrés va marcar la falta directa i, tot seguit, va fer el 0 a 2.

A la segona part, el Santa Perpètua va jugar millor, però els visitants es van distanciar al marcador amb gols als minuts 5 i 6. Els de Xavi Lladó van buscar el gol i, al minut 7, Joan, de falta directa, va anotar l'1 a 4.

Després d'una pèrdua de pilota, al minut 11, el Congrés va fer el cinquè. Marc va marcar de seguida el 2 a 5. El tercer gol local el va aconseguir Eloy en transformar un penal. El Congrés va sentenciar en marcar una falta directa al minut 19 i Iker va establir el definitiu 4 a 6 en el darrer segon. Abans, Joel s'havia fet mal i encara no se sap si podrà jugar la propera setmana.

Els perpetuencs jugaran dos partits aquesta setmana. Divendres, rebran el Noia en l’enfrontament ajornat en el seu dia i diumenge es desplaçaran a Cerdanyola.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]