El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre dissabte per 4 a 6 contra el Sentmenat en el partit de la represa de la lliga de Nacional Catalana. Els perpetuencs van notar més que els seus rivals els quatre mesos sense competir.

En els primers minuts, el Sentmenat ja dominava per 0 a 2 al marcador. Joel va reduir després les diferències. Al minut 17, Adrián, amb dues bones intervencions seguides, va evitar que els visitants tornessin a marcar. Un minut després, va arribar l'1 a 3.

El Santa Perpètua va començar molt bé la segona part. Al minut 1, Eloy va marcar el 2 a 3. Marc va disposar de l'oportunitat d'empatar al minut 3 en el llançament d'una falta directa, que va aturar el porter visitant.

Poc després, va ser Adrián el que va aturar una falta directa per una targeta blava a Joel. En dos minuts, el Sentmenat va fer dos gols i va deixar pràcticament sentenciat el partit.

El Santa Perpètua no es va rendir i va disposar d'ocasions. El porter va interceptar una passada de gol d'Eloy a Marc i, en una altra acció, el mateix Marc va xutar alt.

El Sentmenat va aprofitar una falta directa per aconseguir el 2 a 6 al minut 10. Cinc minuts després, Joel va fer el 3 a 6 després de rebre una assistència d'Erik. Al minut 18, Eloy va veure com el porter li aturava una falta directa. Un minut després, Joel va establir el definitiu 4 a 6 aprofitant una falta directa.

El Santa Perpètua és el cuer del grup després d'haver perdut els dos partits que ha disputat.  L'entitat ha començat a retrasmetre en directe a través de twitch  https://www.twitch.tv/hoqueisantaperpetua

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]