hola

La Federació Catalana de Patinatge ha decidit que la lliga de Nacional Catalana, en la qual milita el primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua, es reprengui el cap de setmana del 30 i 31 de gener. L’entitat de la nostra localitat no hi està d’acord, perquè considera que hi ha poc marge per entrenar-se i tornar amb garanties a les pistes i perquè la Federació ha introduït diversos canvis en les normes de competició que li perjudiquen.

La Federació ha decidit eliminar les jornades parells del calendari inicial. Així, el partit que el Santa Perpètua va guanyar al Barça no comptarà. Només es disputaran set jornades, a més de la primera, en la qual els perpetuencs van ser golejats pel Barça (9-2). El Club Hoquei Santa Perpètua demana que no hi hagi descensos.

D’acord amb les noves normes, el Santa Perpètua passa a ser el cuer del grup B de la Nacional Catalana amb zero punts. L’equip que entrena Xavi Lladó hauria de reprendre la competició el cap de setmana del 30 i 31 de gener jugant a casa contra el Noia Freixenet, però ha ajornat el partit. Els perpetuencs no tornarien a les pistes fins al 6 de febrer, quan rebrien la visita del Sentmenat.

La primera fase constarà de set jornades, una de les quals ja ha tingut lloc, mentre que la segona fase s’ha vist reduïda fins a quatre jornades. El grup B de la Primera Catalana està integrat pel Congrés, Cerdanyola, Santa Perpètua, Noia Freixenet, Sentmenat, Barça, Vila-seca i Piera.

La Federació Catalana de Patinatge i la Real Federación Española de Patinaje van arribar a un acord prèviament pel qual es reconeix que les lligues sèniors de Nacional Catalana masculina i femenina són dues categories d’accés directe a competicions estatals. Amb la certificació d’aquest acord, la Nacional Catalana masculina i femenina, que es mantenen aturades com totes les competicions catalanes des de mitjans del mes d’octubre, es podran reprendre acollint-se a les excepcions que fa el Govern català per les de caràcter estatal, professional i internacional. Lla Federació enviarà un certificat als clubs afectats per tal que els seus esportistes no es vegin afectats ni pel toc de queda ni pel confinament municipal.

Pel que fa a la resta de competicions, la Federació ha anunciat que seguirà lluitant perquè es puguin reprendre al més aviat possible.


Foto: EL CH Santa Perpètua va guanyar el Barça a casa però amb la nova normativa la victòria no comptarà / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]