El Futbol Club Barcelona va perdre ahir la final de la Supercopa d’Espanya en caure per 2 a 3 contra l’Athletic de Bilbao. El perpetuenc Óscar Mingueza va entrar substituint Dest tot just després del descans de la mitjapart. Mingueza va jugar, una vegada més, de lateral dret i va tenir una actuació força correcta. El Barça es va avançar en dues ocasions, però l’Athletic va empatar i, a la pròrroga, va resoldre la final, que es va disputar a Sevilla.

D’altra banda, el Vila-real de Gerard Moreno es va classificar ahir per als vuitens de final de la Copa del Rei en guanyar a Tenerife per 0 a 1. Moreno va entrar al camp al minut 60.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]