hola

 

El Servei d'Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix des d’avui dilluns una proposta de noves activitats a l'aire lliure gratuïtes per a les persones abonades, després que la Generalitat hagi decretat el tancament de les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats fins al 17 de gener, com a mesura de prevenció i control de la Covid-19. Sí està autoritzada l’obertura de les piscines, per a un ús individual, amb un 30% d’aforament i amb control d’accés. El Servei d’Esports ha comunicat a les persones abonades de les modalitats completa i de pavelló la suspensió del pagament de l’abonament durant el període que la Generalitat prohibeixi les activitats en espais tancats. També, ofereix a les persones que tenen l’abonament complet que vulguin fer servir les piscines la possibilitat de canviar a abonament de piscina durant el termini de restriccions i fins que es restableixi el servei.

Des d’avui dilluns, hi ha en marxa una graella d’activitats a l’aire lliure en grups reduïts. Les persones usuàries han de reservar hora mitjançant la nova aplicació. La Generalitat autoritza l’obertura d’instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, sempre amb control d’accés i sense ús de vestidors, excepte a les piscines, i amb un 50% d’aforament. De la mateixa manera, decreta que les activitats en grup estan limitades a un màxim de sis persones, inclosa la persona monitora.

Des del Servei d’Esports, remarquen que totes les activitats es duen a terme amb totes les mesures sanitàries obligatòries i necessàries i agraeixen la comprensió de les persones usuàries en aquesta situació tan excepcional.

D’altra banda, el PROCICAT manté suspeses totes les competicions esportives, excepte les lligues nacionals i internacionals, que continuen sense públic.

El Servei d’Esports ha estrenat aquesta setmana una nova aplicació per demanar cita prèvia a les diferents activitats que organitza i per a la piscina. Totes les persones que tinguin abonament (piscina, pavelló o complet) han rebut un correu electrònic amb un enllaç per descarregar-se de forma gratuïta l’aplicació, que s’anomena trainingym, amb un usuari i una contrasenya.

Per a qualsevol incidència i per a més informació, cal adreçar-se a les oficines del Servei d’Esports, al telèfon 93 560 33 16.


Foto: Piscina coberta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]