hola

El futbolista perpetuenc Óscar Mingueza va debutar ahir en partit oficial amb el primer equip del Futbol Club Barcelona. Mingueza va ser titular en l’enfrontament de Champions League entre el Dinamo de Kiev i el Barça que va acabar amb un resultat de 0 a 4 a favor del conjunt entrenat per Ronald Koeman.

Mingueza, que va jugar de central amb el número 28 a l’esquena, va fer un partit molt bo. Va estar molt concentrat en defensa i, a més, va participar en els dos primers gols. En el 0 a 1, va iniciar la jugada d’atac amb un passi entre línies. En el 0 a 2, va pentinar la pilota des del primer pal a la sortida d’un córner perquè Braithwaite rematés al fons de la porteria des del segon pal.

Mingueza, que és un dels capitans del Barça B, havia anat convocat ja en diversos partits de lliga i de Champions League amb el primer equip blaugrana, però fins ahir no havia disputat cap minut. Ja feia setmanes que s’estrenava amb el primer equip i ahir va tenir la seva oportunitat.

El 24 de novembre de 2020 passa a ser un altre dia històric per a l’esport de Santa Perpètua. Mingueza és el primer perpetuenc a vestir la samarreta del Barça en un partit oficial. En els darrers anys, tres futbolistes de Santa Perpètua han debutat a l’elit del futbol espanyol, Rafa Jordà, Gerard Moreno i Óscar Mingueza.

El jove perpetuenc, de 21 anys, va començar a jugar a futbol al Santa Perpètua. Quan tenia set anys va fitxar pel Barça, club amb el qual compleix ara la seva catorzena temporada. El seu major èxit esportiu fins ara ha estat la UEFA Youth League que va aconseguir amb el juvenil del Barça la temporada 2017-2018.

 

Foto: Mingueza va debutar a Kiev / Miguel Ruiz (FC Barcelona)

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]