La nedadora perpetuenca del Club Natació Terrassa, Júlia Luis, participarà el proper cap de setmana en el Campionat d’Espanya Absolut de piscina curta, que tindrà lloc a Castelló. En aquesta competició, Luis nedarà els 200, 400 i 800 lliures i 4x200 lliures.

D’altra banda, a la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Primera Divisió, Júlia Luis, va ser cinquena en els 200 metres lliures amb un registre de 2.07.04; setena en la final dels 400 metres lliures amb un temps de 4.28.48, i onzena en els 100 estils amb 1.10.75. A més, en el 4x200 lliures, va ser quarta. El Club Natació Terrassa va ocupar la tercera posició de la general amb 531 punts, per darrere del CN Sant Andreu amb 674,5 i del Sabadell amb 603,5
La competició va tenir lloc el dia 10 d’octubre a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]