hola

Les lligues que organitzen les diferents federacions catalanes no es podran reprendre fins al mes de gener, segons el pla d’obertura progressiva d’activitats que ha aprovat la Generalitat. Algunes federacions, com la Federació Catalana de Futbol, de la qual depenen la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua i l’Sport Sala, havien anunciat la seva intenció de reprendre les competicions el cap de setmana del 5 i 6 de desembre, però finalment això ja no serà possible.

A partir del 23 de novembre, d’acord amb el pla de la Generalitat, es podrà entrenar en espais oberts al 50%. Això també s’aplicarà a les piscines, ja siguin a l’aire lliure o tancades. A més, als gimnasos i a les instal·lacions esportives tancades es reprendrà l’activitat amb un 30% de l’aforament.

En la tercera fase, que començaria el 21 de desembre, l’aforament de les instal·lacions esportives exteriors passarà a ser del 70% i a les interiors, del 50%. Finalment, en la quarta i darrera fase, que entraria en vigor el 4 de gener, es recuperarien les competicions esportives.

La primera suspensió de les competicions esportives catalanes es va aprovar el 16 d’octubre per un període de dues setmanes. El 29 d’octubre, la Generalitat va determinar que la paralització de les lligues catalanes havia de continuar durant quinze dies més. Aquell dia també es va acordar la suspensió dels entrenaments i el tancament d’instal·lacions esportives i gimnasos. En principi, el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, hi havia la possibilitat de reprendre les competicions, però la Generalitat va decidir mantenir les mesures restrictives davant de la complicada situació epidemiològica de Catalunya fins al 23 de novembre.


Foto: Les competicions no es reprendran fins al proper any / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]