El perpetuenc Gerard Moreno va jugar ahir tot el partit en l’enfrontament amistós entre Portugal i Espanya, que va acabar amb empat a zero. És la cinquena vegada que Moreno es vesteix la samarreta de la selecció espanyola. El de Santa Perpètua va ser un dels jugadors destacats del partit. Al minut 1, ja va tenir una oportunitat per inaugurar el marcador, però el seu xut, des de dins de l’àrea, el va refusar el porter portuguès. Al minut 18, Moreno va disposar d’una altra ocasió, que va neutralitzar un defensa.

Espanya jugarà ara dos partits de la Lliga de Nacions, dissabte a Madrid contra Suïssa i dimarts a Kiev contra Ucraïna.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]