El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre dissabte per 0 a 1 contra les Franqueses en el primer partit amistós de la pretemporada. El partit, disputat al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro, va ser molt igualat. La primera part va ser de domini local, però les millors ocasions van ser de les Franqueses. La primera oportunitat va ser per als visitants. Un davanter de les Franqueses va aprofitar la posició avançada del porter Adán per intentar sorprendre’l amb un xut des del mig camp, però la pilota va sortir fora per poc.

Al minut 10, Pato va rematar de cap desviat una centrada de Coca. Quinze minuts més tard, les Franqueses va disposar d’una altra ocasió amb un cop de cap després del llançament d’una falta, però la pilota no va veure porteria. Tot just abans del descans, Adán va evitar el 0 a 1 amb una gran intervenció.

A la segona part, Cuni va renovar tot l’equip. Óscar es va trobar amb el porter visitant al minut 14 en el que podia haver estat l’1 a 0. Dos minuts després, Mejías va fer una xilena i la pilota va sortir fora.

Posteriorment, Óscar i David van tenir oportunitats, però la pilota no va entrar. Quan semblava que el marcador no es mouria, els visitants van fer una bona jugada d’atac i van batre David. El Santa Perpètua va tenir les baixes per a aquest partit de Víctor Durán i Daniel Rodríguez.

L’entrenador perpetuenc, Cuni, ha explicat que en el darrer tram del partit es va lesionar Marcos, que va continuar al camp, però tocat.

El Santa Perpètua jugarà un altre amistós aquest dijous a les 20.45 hores a la nostra localitat contra el Fontsanta-Fatjó.

D’altra banda, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va derrotar dissabte en partit amistós la Guineueta per 2 a 1.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]