El davanter perpetuenc Gerard Moreno va marcar els dos gols que li van donar ahir a la nit la victòria al Vila-real al camp del Betis. Moreno va fer el 0 a 1 de penal al minut 6 i va anotar el 0 a 2 al minut 29 amb un xut amb la dreta des de fins de l’àrea. El de Santa Perpètua ha marcat ja 15 gols i només el superen a la classificació del Pichichi Messi amb 22 gols i Benzema amb 17. Moreno és ara mateix el màxim golejador espanyol de la Lliga Santander. Darrere d’ell estan Raúl García i Iago Aspas, amb 13 gols.

El davanter de la nostra localitat està molt a prop de superar el seu millor registre. A la temporada 2017-2018 va marcar amb l’Espanyol 16 gols. Encara falten cinc jornades per acabar la lliga. El Vila-real està lluitant per classificar-se per a la Champions League i des que es va reprendre la lliga ha aconseguit setze dels divuit punts possibles. El seu proper rival serà el Barça.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]