El primer equip de la UCF Santa Perpètua va trencar el cap de setmana la seva ratxa de tres derrotes consecutives. Els perpetuencs van guanyar diumenge al camp del Molinos per 1 a 2.

És la primera victòria amb Cuni a la banqueta. El Santa Perpètua no guanyava des del 22 de desembre, quan va aconseguir el triomf al camp del Premià.

La victòria al camp del Molinos, que és l’antepenúltim classificat, era obligada i el Santa Perpètua no va fallar. Pato va inaugurar el marcador al minut 27. A la segona part, al minut 62, Gago va fer el 0 a 2. Dos minuts després, el Molinos va reduir les distàncies, però el marcador ja no es va tornar a moure i els de la nostra localitat van sumar tres punts molt valuosos.

El Santa Perpètua és tretzè amb 23 punts i dissabte rebrà la visita del segon, el San Juan de Montcada.

L’entrenador local, Cuni, ha destacat la importància del triomf contra el Molinos.

Femení

Per la seva part, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va empatar diumenge a zero gols a casa contra el Santa Eugènia. El conjunt perpetuenc venia de perdre quatre partits seguits.

El Santa Perpètua és antepenúltim amb 16 punts i ara jugarà al camp del Seagull de Badalona, que és el tercer classificat.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]