El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte contra el Santa Eugènia per 0 a 2. Els perpetuencs van pagar molt cares dues greus errades en defensa.

Només començar el partit, els perpetuencs van disposar d’una clara ocasió, però Corral va xutar desviat. Al minut 5, els locals no van refusar bé una pilota en defensa i un jugador visitant ho va aprofitar per marcar un gran gol.

El Santa Perpètua B es va refer i va buscar la porteria contrària. Els locals van tenir diverses ocasions, però les van fallar per manca d’encert i per la bona actuació del porter visitant.
Als 47 segons de la segona part, el Santa Perpètua B va concedir un penal innecessari que els visitants van transformar en el 0 a 2. El cop va ser massa dur per als perpetuencs. El Santa Eugènia va obligar al porter local Anguita a intervenir amb encert en dues ocasions al minut 56. Al minut 63, els visitants van enviar un llançament de falta al travesser. Al minut 70, Sergi va treure sota pals el que podia haver estat el tercer gol del Santa Eugènia.

El Santa Perpètua B pràcticament no va crear perill en la segona part. Tan sols cal destacar un llançament de falta de Johan, que va aturar el porter.

El Santa Perpètua B de futbol va perdre dissabte per 0 a 2 amb el Santa Eugènia. La propera jornada, els perpetuencs jugaran al camp de l'Ametlla del Vallès.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]