El perpetuenc Gerard Moreno es va estrenar com a golejador amb la selecció espanyola absoluta el dia 15 de novembre en el partit contra Malta de classificació per a l’Eurocopa que es va disputar a Cadis. Moreno va fer el sisè gol dels set que Espanya li va marcar als maltesos.

El davanter de Santa Perpètua va ser el millor jugador del partit. Va jugar els 90 minuts, va donar tres assistències de gol i, finalment, es va estrenar al minut 71 amb el 6 a 0. L’1 a 0 va arribar al minut 22. El va marcar Morata, que va aprofitar un cop de cap de Moreno. Al minut 40, el perpetuenc va assistir a Cazorla en la jugada que va suposar el 2 a 0. Al minut 62, Sarabia va anotar el 4 a 0 després de rebre una passada del perpetuenc. Al minut 70, Moreno, que havia disposat de diverses oportunitats, va marcar el seu gol. Era el primer gol del de Santa Perpètua en el seu segon partit amb la selecció espanyola absoluta.

Espanya juga aquesta nit a Madrid contra Romania el darrer partit de la fase de classificació.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]