El sènior de l'Sport Sala va guanyar el cap de setmana per 1 a 6 a la pista del Montmeló. Els perpetuencs van sumar els tres punts davant d'un dels equips de la zona baixa de la classificació.

Alonso va fer el 0 a 1 al minut 3 i, un minut després, Aleix va marcar el 0 a 2. Abans del descans, els locals van reduir les diferències. A la segona part, els perpetuencs van ser molt superiors i van sentenciar amb dos gols d'Aleix, un d'Alonso i un altre d'Albert.

L'Sport Sala és cinquè amb sis punts. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, els de la nostra localitat rebran la visita del líder, el Sant Joan de Vilassar B.

Un dels tècnics locals, Sebas Escámez, ha indicat que el Montmeló era un rival fluix. El sènior de l'Sport Sala va sumar el cap de setmana la segona victòria de la temporada.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]