El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre diumenge per 3 a 1 al camp del Masnou. Els perpetuencs posaven fi així a una ratxa de quatre jornades seguides sense perdre.

Durant l'enfrontament contra el Masnou, van ser expulsats el primer i el segon entrenador del Santa Perpètua, així com un jugador perpetuenc, Gerard, al minut 89.

El Masnou va inaugurar el marcador al minut 10 en una jugada precedida d'una falta a un jugador perpetuenc que l'àrbitre no va xiular. Marcos va empatar al minut 22. Abans del descans, es va lesionar Alan, després de rebre una falta molt dura. Aquesta va ser una de les claus de la derrota del Santa Perpètua. Els gols que van resoldre el partit a favor del Masnou van arribar als minuts 52 i 68.

El Santa Perpètua és tretzè amb sis punts i dissabte rebrà la visita de la Gramanet, que és setena amb nou punts.

L'entrenador perpetuenc, Óscar Castel, ha indicat que van patir un arbitratge molt dolent.

Santa Perpètua B

D'altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va caure dissabte a casa amb el líder, el Gurb, per 0 a 3. Els perpetuencs van veure com els xiulaven dos penals en contra, als minuts 10 i 42, que els visitants van aprofitar. El Gurb va fer el 0 a 3 al minut 49. Durant el partit van ser expulsats Roger Álvarez, al minut 82, i el segon entrenador perpetuenc, Miguel Martínez.

El Santa Perpètua B és quinzè amb tres punts i la propera jornada jugarà al camp de l'OAR ViC.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]