El conjunt amateur femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre dissabte per 0 a 2 contra el Seagull de Badalona B. Durant la primera part, les perpetuenques es van veure superades per les visitants. El Santa Perpètua va tenir moltes dificultats per superar la pressió del Seagull B.

Les visitants van enviar un cop de cap al travesser al minut 11. El Seagull B va estar a punt de marcar al minut 24, però la pilota es va estavellar contra el pal. Al minut 40, Sasha va evitar el 0 a 1.
Els primers minuts de la segona part van ser decisius. Al minut 51, les visitants van fer el 0 a 1 i, tres minuts després, el 0 a 2.

Al minut 58, Cholbi va llençar un córner, la portera no va aturar la pilota i sembla que aquesta va entrar. L'àrbitre no ho va veure així i no va donar el gol.

El Santa Perpètua va tenir més ocasions. Al minut 59, Abi va xutar fora per poc. Dos minuts després, Moritz no va rematar bé amb el cap una oportunitat molt clara. Les visitants van enviar una falta al pal al minut 80. És la segona derrota seguida de les perpetuenques.

El proper compromís de lliga del conjunt perpetuenc serà al camp de l'Escola de Futbol de Mataró.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]