El primer equip de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a un gol a casa contra el Turó Peira. Els perpetuencs van fer un molt bon partit davant d'un rival que arribava a la nostra localitat com a tercer classificat, però van veure com se'ls escapolia la victòria en el temps de descompte.

El Santa Perpètua va ser superior al Turó Peira excepte en la darrera fase del partit. Al minut 14, Alan va tenir la primera ocasió local, però el seu xut va sortir una mica desviat. Dos minuts després, els visitants van poder marcar a la sortida d'un córner, però, Capell, ben col·locat va aturar la pilota. Capell va ser el porter titular per la lesió que va patir Adán al camp del San Juan de Montcada la jornada anterior.

Al minut 16, Gago va enviar una pilota al travesser. Els perpetuencs buscaven el gol i van estar a prop de marcar-lo en accions de Gago, Mejías i Veraguas, però, al descans, es mantenia l'empat a zero.

La segona part va ser més intensa. Al minut 59, Gago va fer l'1 a 0 després d'una gran acció de Mejías. El Turó Peira va tenir una ocasió al minut 78 en un córner, però Capell va aturar una rematada de cap. Una oportunitat pràcticament idèntica va protagonitzar Adri amb encert del porter visitant. Al minut 79, va debutar Dani, un davanter procedent del Ripollet recentment fitxat pel Santa Perpètua.

En els darrers minuts, els visitants van buscar l'empat i el van trobar al minut 90. Poc després, Capell va evitar amb una gran intervenció l'1 a 2.

El Santa Perpètua porta quatre jornades seguides sense perdre i suma sis punts. El proper cap de setmana, jugarà al camp del Masnou.

El jugador Gago lamentava al final del partit no haver pogut sumar els tres punts. Els perpetuencs jugaran el proper partit al camp del Masnou.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]