El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a dos gols a casa contra el Pontenc. El partit va ser força igualat, sobretot a la primera part.

Al minut 9, el Santa Perpètua va fer el primer gol. Cholbi va llençar un córner, la portera va refusar malament i es va ficar la pilota a la seva porteria. Les visitants van empatar al minut 24 amb un gol de rebot.

Abans del descans, al minut 40, Ester, amb un gran xut des de fora de l'àrea, va marcar el 2 a 1.

Durant la segona part, el Pontenc va buscar el gol i va tenir diverses ocasions força clares. Als minuts 65 i 75, les visitants van estar a punt de marcar. Finalment, al minut 79, va arribar el 2 a 2, un gran gol a la sortida d'un córner. Al minut 86, el Pontenc va enviar un xut al travesser. El Santa Perpètua encara va tenir forces per fer algun atac amb perill, però el marcador no es va moure.

L’entrenador del Santa Perpètua, Javi Sanahuja, es va mostrar satisfet amb el joc de les seves jugadores. El proper compromís de lliga de les perpetuenques serà al camp del Santa Eugènia.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]