hola

L'Sport Sala va organitzar dissabte la setena edició del Torneig de futbol sala Francisco Sánchez. Al final de la competició, es va fer la presentació de tots els equips de l'entitat de cara a la temporada 2019-2020.

El conjunt sènior va quedar segon en el torneig. En el primer partit va derrotar el Castellnou per 4 a 2, mentre que en el segon va empatar a tres amb el Barri Can Calet, que va ser el guanyador de la competició pel goal-average general, ja que anteriorment havia guanyat el Castellnou per 4 a 1.

L'Sport Sala va donar una molt bona imatge contra el Barri Can Calet, un equip de categoria superior. Els perpetuencs es van avançar amb un resultat de 2 a 0, però, abans del descans, els visitants van empatar. A la segona part, l'Sport Sala va fer el 3 a 2, però el Barri Can Calet va tornar a empatar i es va endur el torneig.

En categoria juvenil, l'equip A de l'Sport Sala va perdre la final contra la Unión Manent de Santa Coloma. En cadets, en infantils i en alevins, l'Sport Sala va ser primer. En categoria benjamí i minibenjamí el guanyador va ser el conjunt de Santa Coloma, que, juntament amb el Parets, va ser el club convidat per enfrontar-se als conjunts de la base de l'Sport Sala.

Aquesta temporada, el club perpetuenc té un sènior, dos juvenils, dos cadets, dos infantils, dos alevins, un benjamí i un minibenjamí.


Foto: l'Sport Sala va aprofitar el torneig per presentar els conjunts de la temporada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]