Unes 250 persones van participar dissabte en la sisena Cursa de la Festa Major de Santa Perpètua. Els guanyadors van ser Josep Díaz, de Sant Cugat del Vallès, i Sandra Sancho, de l'Hospitalet de Llobregat.

La prova, amb sortida i arribada al Parc Central, va constar d'un recorregut de cinc quilòmetres. El primer atleta a creuar la línia d'arribada va ser Josep Díaz amb un temps de 16 minuts i 34 segons. Segon va ser Ernest Sans amb una marca de 16 minuts i 50 segons i tercer, Carlos González, amb 16 minuts i 58 segons.

La primera dona va ser Sandra Sancho amb 19 minuts i 56 segons, seguida d'Esther Cruz amb 20 minuts i 12 segons i de Flor Cerutti amb 20 minuts i 23 segons.

L'activitat va ser organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració del Club Hoquei Santa Perpètua i formava part de la programació de la Festa Major.

Hi va haver premi per als tres primers classificats de la general masculina i femenina i per al primer classificat de cada categoria. A més, tots els corredors van rebre una samarreta commemorativa.

El guanyador de la prova, Josep Díaz, ens va recordar que ja havia aconseguit aquest any la primera posició a la Cursa Els 10 de Santa.

La primera dona, Sandra Sancho, va explicar que era la primera vegada que corria a Santa Perpètua.

El regidor d'Esports, Julio Pérez, va destacar la participació registrada un any més en la cursa popular de la Festa Major.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]