hola

La petita Alysson posa amb tota la família

L'Alysson Garcia Algarra va néixer el 10 d'abril a Granollers. Ho havia de fer a l'Hospital de Mollet però el centre va anunciar que els parts es traslladarien a la Mútua. Als pares de l'Alysson, el Byron García i la Noemí Algarra la notícia els va agafar per sorpresa però van afrontar el naixement de la seva segona filla amb calma.

El 10 d'abril va néixer la petita en un part natural i molt ràpid, segons en explica el seu pare. Ambdós reconeixen que l'experiència ha estat molt extranya perquè l'alegria d'un nou membre de la família no es pot compartir com normalment es fa, amb família i amics. "Les presentacions les hem fet per videoconferència i és molt estrany però és com ha de ser". La germana gran de l'Alysson, la Melyssa, encara és petita però està molt contenta, "tenía moltíssimes ganes que naixés", explica el Byron.

L'Alysson García Algarra va néixer el 10 d'abril, en plena pandèmia de la Covid19

Són moments difícils però per aquesta família de perpetuencs l'arribada de la seva filla és una alegria a sumar. La pandèmia no ha impedit que puguin realitzar tota la burocràcia corresponent en aquests casos, si bé amb alguna incertesa i a més, ja han pogut sortir a passejar després que s'aixequés el confinament a les famílies amb infants menors de 14 anys.

Tota una història de confinament que, de ben segur, recordaran per sempre.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament

14 Abr 2020 12:38 - AdministratorVeïnat de La Florida ret un homenatge a "tots els herois d'aquesta crisi"

El veïnat del carrer Font dels Joncs ha fet un vídeo homenatge als "herois" d'aquesta crisi sanitària! [ ... ]

04 Maig 2020 10:19 - AdministratorL'alumnat de sisè de l'Escola la Florida grava un Resistiré especial per recordar el seu darrer curs

L'alumnat de sisè de l'Escola la Florida i les seves famílies han tingut una molt bona idea per fer [ ... ]

16 Abr 2020 10:28 - AdministratorTodos juntos resistiremos, nou missatge del veïnat del passatge Montserrat Roig

El veïnat del passatge Montserrat Roig, al barri de Can Taió han fet un vídeo en el qual han format [ ... ]