hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà aquesta tarda la sessió ordinària del Ple de la Corporació Local corresponent al mes de maig. Com ja va ser a l'abril, la reunió del plenari no es farà a la Sala de Plens, sinó de manera telemàtica amb tots els regidors connectats des de casa seva.

Just abans de l'inici del ple i com ja ha fet en les dues sessions anteriors es guardarà un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19. En aquesta ocasió, dins dels dies de dol oficials decretats pel Govern de l’Estat i per la Generalitat de Catalunya el Consistori ha fet una crida a la població per que se sumi allà on es trobi a aquest minut de silenci. L'Ajuntament de Santa Perpètua manté baixades les banderes des de finals del mes de març com a mostra de dol i en record de les víctimes de la pandèmia.

L'ordre del dia del Ple ordinari del mes de maig conté tretze punts, la majoria de l'àrea de presidència i serveis generals i alguns motivats per als acord del Pla de Xoc per pal·liar els impactes socials i econòmics de la Covid-19 aprovat la setmana passada pel plenari. Així es sotmetrà a aprovació del Ple una modificació de crèdits per fer front a aquest Pla de Xoc motivat pels efectes del coronavirus per valor de 275.916,70 euros.

També s'aprovarà una modificació pressupostària per crear dues aplicacions pressupostàries dotades inicialment amb 40.000 euros cadascuna dedicades a subvencionar el comerç local i a la rehabilitació d'habitatges. Igualment, avui el Ple aprovarà la suspensió de la taxa de l'ordenança municipal per l'ocupació de la via pública pel que fa a terrasses de bars i restaurants fins a data 30 de setembre.

La sessió ordinària del mes de maig començarà a les 19 hores es podrà seguir en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online per radio.staperpetua.org, amb imatges pel facebook de l'emissora municipal i també a través del canal de youtube de l'Ajuntament Comunicació SPM.


Foto: El plenari no se celebrarà a la sala de plens a causa de la Covid-19 / L'Informatiu


0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus