hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost de Béns Immobles (IBI) i a la taxa per a la gestió dels residus municipals a causa de la situació derivada de la declaració de l’Estat d’Alarma provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. L’objectiu és minimitzar l’efecte econòmic als contribuents i facilitar el compliment de les obligacions tributàries.

En el cas de l’IBI, per als rebuts no domiciliats, el termini voluntari es prorroga i finalitza l’1 de setembre, mentre que abans acabava el 6 de juliol. Pel que fa a la domiciliació bancària, s’han modificat també els rebuts fraccionats. Ara es procedirà al cobrament en les següents dates: el primer termini, el 2 de juny (abans era el 4 de maig); el segon, el 3 d’agost; el tercer, l’1 d’octubre; i el quart, i darrer, l’1 de desembre. Aquest mateix termini s’ha establert per a la taxa de residus domèstica.

El Consistori també va prorrogar fins el 2 de juny el cobrament de l’impost de vehicles. En aquesta data, també es realitzarà el pagament dels rebuts domiciliats.

Taxa de residus comercial

L’Ajuntament també ha modificat la taxa de residus comercial i ha traslladat el cobrament entre els dies 1 de setembre i 1 de desembre, ambdós inclosos per als rebuts no domiciliats. Les dates de cobrament per als rebuts domiciliats seran: el primer termini, l’1 de setembre; el segon, l’1 d’octubre; el tercer, el 2 de novembre; i el quart, i darrer, l’1 de desembre. El Consistori ha considerat adaptar el termini de cobrament d’aquesta taxa ja que moltes activitats han hagut de tancar per causa de força major i espera que la situació provocada per la Covid-19 millori i que puguin reprendre la seva activitat.

L’Oficina de Gestió Tributària de la Diputació continua tancada. L’atenció al contribuent es manté per via telemàtica a través del web orgt.diba.cat i al telèfon 93 202 98 02.


Foto: Vista aèria de Santa Perpètua / Ajuntament 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]