hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost de Béns Immobles (IBI) i a la taxa per a la gestió dels residus municipals a causa de la situació derivada de la declaració de l’Estat d’Alarma provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. L’objectiu és minimitzar l’efecte econòmic als contribuents i facilitar el compliment de les obligacions tributàries.

En el cas de l’IBI, per als rebuts no domiciliats, el termini voluntari es prorroga i finalitza l’1 de setembre, mentre que abans acabava el 6 de juliol. Pel que fa a la domiciliació bancària, s’han modificat també els rebuts fraccionats. Ara es procedirà al cobrament en les següents dates: el primer termini, el 2 de juny (abans era el 4 de maig); el segon, el 3 d’agost; el tercer, l’1 d’octubre; i el quart, i darrer, l’1 de desembre. Aquest mateix termini s’ha establert per a la taxa de residus domèstica.

El Consistori també va prorrogar fins el 2 de juny el cobrament de l’impost de vehicles. En aquesta data, també es realitzarà el pagament dels rebuts domiciliats.

Taxa de residus comercial

L’Ajuntament també ha modificat la taxa de residus comercial i ha traslladat el cobrament entre els dies 1 de setembre i 1 de desembre, ambdós inclosos per als rebuts no domiciliats. Les dates de cobrament per als rebuts domiciliats seran: el primer termini, l’1 de setembre; el segon, l’1 d’octubre; el tercer, el 2 de novembre; i el quart, i darrer, l’1 de desembre. El Consistori ha considerat adaptar el termini de cobrament d’aquesta taxa ja que moltes activitats han hagut de tancar per causa de força major i espera que la situació provocada per la Covid-19 millori i que puguin reprendre la seva activitat.

L’Oficina de Gestió Tributària de la Diputació continua tancada. L’atenció al contribuent es manté per via telemàtica a través del web orgt.diba.cat i al telèfon 93 202 98 02.


Foto: Vista aèria de Santa Perpètua / Ajuntament 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]