hola

La Corporació Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà aquesta tarda una sessió extraordinària amb l'objectiu d'aprovar un Pla de Xoc municipal per pal·liar els impactes socials i econòmics de la Covi-19. Aquest va ser un compromís adoptat per unanimitat de tots els grups municipals en una declaració de la Junta de Portaveus que es va fer pública en la darrera sessió plenària.

La situació d'emergència actual demana una resposta institucional i els quatre grups municipals SPEC, Republicà, PSC i Cs es van compromegtre a treballar de manera conjunta en l'elaboració d'un Pla de Xoc i un Pacte de Ciutat. «Un Pla de Xoc a curt termini que doni forma i reforci totes les actuacions que l’Ajuntament ha anat aprovant en relació a l’increment de les ajudes socials, la modificació del Pressupost Municipal i del calendari fiscal, i el reforç dels serveis municipals que es considerin necessaris a curt termini». I un Pacte de Ciutat, amb una mirada a mig i llarg termini, que «contingui les propostes i els recursos econòmics necessaris, l’objectiu del qual serà contribuir a la reconstrucció social i econòmica del municipi». «Un Pacte de Ciutat que ha de ser participat per agents econòmics, socials, culturals, educatius i el teixit associatiu de Santa Perpètua».

La declaració de la Junta de Portaveus es va fer pública el 30 d'abril i en aquestes dues setmanes, els diversos grups municipals i l'equip de govern municipal han presentat propostes que han treballat i consensuat per a donar suport a les famílies; a la inserció laboral i als desocupats; a autònoms, comerciants i establiments urbans; així com de millora de l'atenció ciutadana i la digitalització.

Aquest Pla de Xoc amb totes les línies d'actuació i els pressupostos dedicats a cada matèria centrarà el Ple extraordinari que l'Ajuntament celebrarà aquesta tarda a partir de les set de la tarda. La sessió es durà a terme de manera telemàtica i es podrà seguir en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online per radio.staperpetua.org, amb imatges pel facebook de l'emissora municipal i també a través del canal de youtube de l'Ajuntament Comunicació SPM.


Foto: La sessió se celebrarà via telemàtica com la del passat 30 d'abril / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles
L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles22 Maig 2020 15:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost [ ... ]

Darrer dia per fer les preinscripcions escolars
Darrer dia per fer les preinscripcions escolars22 Maig 2020 12:17 - Redacció

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, [ ... ]

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]