hola

L'Institut Català de les Dones ha publicat a través de la seva pàgina web dones.gencat.cat en l'apartat violència masclista un seguit de documents divulgatius amb recomanacions, serveis i noves ajudes per fer front a la violència masclista en la situació de crisi sanitària de la Covid-19.

Pel que fa a les víctimes de violència masclista, hi ha recomanacions específiques en diferents situacions: per identificar una situació de violència masclista; per a dones en situació de violència masclista; per fer-hi front emocionalment; per a dones que pateixen violència masclista i no conviuen amb l'agressor; per a dones que pateixen violència masclista i conviuen amb l'agressor i una guia d'ajuts per a la protecció social i la reactivació econòmica.

Per tal de contrarestar les dificultats de les dones en moments de crisi sanitària, econòmica i social el Govern de la Generalitat ha desenvolupat aquesta iniciativa, la qual se suma a les diferents actuacions per garantir l'atenció a les dones en situació de violències masclistes i introduir a perspectiva de gènere en les decisions per al reactivament. Les recomanacions a professionals, a les persones de l’entorn i a les mateixes víctimes de violència masclista en diferents situacions que es poden trobar han estat elaborades conjuntament amb el Consell Nacional de les Dones de Catalunya.

 

Foto: Cartells a La Promotora de campanyes de les administracions contra la violència masclista / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]