hola

El Servei Local de Català recorda que des d'avui es poden fer inscripcions als cursos online a través de la plataforma Parla.cat. La pandèmia de la Covid-19 també ha trastocat les classes presencials que oferia el consorci per a la normalització lingüística.

L'Estat d'alarma va arribar quan s'havien programat les inscripcions per al tercer trimestre que ja ni tan sols es van dur a terme. El consorci va reconduir tots els cursos presencials per fer-se en línia i ha donat prioritat de matriculació a l'alumnat que ja havia fet dos mòduls aquest curs i esperava poder fer el tercer er cloure el nivell.

La setmana passada es va iniciar la inscripció oberta a tothom, però el sistema es va col·lapsar i es va decidir arreglar els problemes tècnics i encetar el procés avui dilluns 18 de maig.

Una de les responsables del Servei Local de Català a Santa Perpètua, Esther Paracolls, ha explicat que l'alumnat perpetuenc dels cursos presencials que han volgut s'han pogut inscriure ja en els cursos 100% online.Paracolls recorda que l'adreça de correu electrònic continua operativa i que s'atenen dubtes de l'alumnat i les consultes que hi arriben. Ha avançat que el Servei Local de Català oferirà atenció personalitzada presencial amb cita prèvia quan l'Ajuntament posi en marxa aquest tipus de serveis a la ciutadania.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]