hola

El Servei Local de Català recorda que des d'avui es poden fer inscripcions als cursos online a través de la plataforma Parla.cat. La pandèmia de la Covid-19 també ha trastocat les classes presencials que oferia el consorci per a la normalització lingüística.

L'Estat d'alarma va arribar quan s'havien programat les inscripcions per al tercer trimestre que ja ni tan sols es van dur a terme. El consorci va reconduir tots els cursos presencials per fer-se en línia i ha donat prioritat de matriculació a l'alumnat que ja havia fet dos mòduls aquest curs i esperava poder fer el tercer er cloure el nivell.

La setmana passada es va iniciar la inscripció oberta a tothom, però el sistema es va col·lapsar i es va decidir arreglar els problemes tècnics i encetar el procés avui dilluns 18 de maig.

Una de les responsables del Servei Local de Català a Santa Perpètua, Esther Paracolls, ha explicat que l'alumnat perpetuenc dels cursos presencials que han volgut s'han pogut inscriure ja en els cursos 100% online.Paracolls recorda que l'adreça de correu electrònic continua operativa i que s'atenen dubtes de l'alumnat i les consultes que hi arriben. Ha avançat que el Servei Local de Català oferirà atenció personalitzada presencial amb cita prèvia quan l'Ajuntament posi en marxa aquest tipus de serveis a la ciutadania.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]