hola

 

L'Escola Municipal de les Arts (EMA) obre el període de preinscripcions aquest dilluns 18 de maig i fins al dia 28 del mateix mes, ambdós inclosos. La preinscripció serà online com sempre. Donada la situació actual de crisi sanitària, confinament i estat d'alarma i la incertesa de la seva durada, la tramitació de la matrícula, així com la sol·licitud de reducció de quotes per al curs 2020 – 2021 es farà de forma telemàtica a través del web de l'Ajuntament https://www.staperpetua.cat/

Per fer la preinscripció, només caldrà entrar a l'slider del web municipal que redirigirà a l'espai Gwido de l'EMA per formalitzar la preinscripció.

L'Escola Municipal de les Arts ha habilitat el correu electrònic ema@staperpetua.cat per a donar suport a aquelles persones que en el moment dels tràmits tingui alguna dificultat. Igualment, el telèfon de suport en el període de la preinscripció és el 685 44 98 24 i funcionarà en horari de 9.00 a 14.00 h.

Les preinscripcion es faran de manera telemàtica

Només en els casos que es necessiti suport presencial es pot demanar cita prèvia al telèfon de suport per a la preinscripció.

 

Matrícula, sol·licitud de reducció de quotes i nou curs

Les dates programades per a la matrícula són del 22 de juny al 3 de juliol, ambdós inclosos. La sol·licitud de reducció de la quota de l'EMA s'haurà de realitzar de forma conjunta amb la matrícula al curs. Ambdós tràmits es reslitzaran a la Seu electrònica de l'Ajuntament, a la qual s'hi pot accedir des del web municipal.

Per tal de consultar l'oferta formativa del curs 2020-2021, les quotes i tota la informació referida a l'EMA, podeu descarregar el document (pdf) amb totes aquestes qüestions.

L'EMA s'adaptarà i seguirà la normativa de Departament d'Ensenyament de la Generaltiat i la que marquin les autoritats sanitàries i el propi Ajuntament en l'inici del nou curs. La situació de crisis sanitària també pot afectar a l'oferta educativa i als espais i horaris es poden veure modificats per adaptar-se a les circumstàncies generades per la Covid19.

Foto: Alumnat de fotografia el curs 2019-2020 / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]