hola

La 23a Festa de l'Esport de Santa Perpètua, que s'havia de celebrar els dies 6 i 7 de juny amb l'eslògan Esport i bona alimentació, equip guanyador, ha estat suspesa. Així ho han decidit l'Ajuntament i la Comissió de la Festa de l'Esport. La 13a Cursa Popular Els 10 de Santa, un dels actes destacats de la Festa de l'Esport, prevista per al 7 de juny, s'ha anul·lat definitivament, segons han acordat l'Ajuntament i el Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua.

La Comissió de la Festa de l'Esport havia mantingut alguna reunió i tenia sobre la taula la proposta de candidats per ser premiats com a millors esportistes de la temporada 2018-2019, però, a causa de la pandèmia de la Covid-19, no ha pogut fer les trobades definitives per decidir els guanyadors de les diferents categories. Al setembre, els membres de la Comissió de la Festa de l'Esport “es reuniran per veure si hi ha la possibilitat de fer el lliurament de premis aquest any, que seria l'únic dels actes previstos que es mantindria”, segons ha avançat el cap del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs.

El que és segur és que la 13a Cursa Popular Els 10 de Santa no es disputarà aquest any. ”Ni tan sols es va obrir el període d'inscripció”, segons ha explicat un dels responsables de l'entitat, Tomás Poderoso. El Club Esportiu Fondistes Fem Força ha enviat un correu electrònic a unes 800 persones que havien participat en algunes de les activitats que organitza explicant-los els motius de la suspensió de la Cursa Els 10 de Santa.

D'altra banda, encara no se sap quan es podran reprendre les activitats dirigides que organitza el Servei d'Esports. “Estem pendents del que vagin determinant les autoritats sanitàries”, ha dit Bonàs. Aquest any, tampoc no hi haurà un campus específic esportiu d'estiu. L'Ajuntament està estudiant com es podrien fer els casals.


Foto: La cursa Els 10 de Santa no es disputarà aquest any / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus