hola

SPSolidària s'ha mostrat totalment d'acord amb el manifest Cooperació contra el coronavirus de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat i ha volgut deixar constància que "sense el suport del municipalisme, molts del projectes de cooperació no s'haguessin fet mai". L'ONGD local recorda, en un comunicat a través de les xarxes socials que fa molts anys que rep subvencions del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per poder realitzar projectes de codesenvolupament en els pobles d'origen de veïnat de Santa Perpètua.

L'entitat comparteix la idea del manifest que «reforçar l’acció global dels governs locals impulsant polítiques de cooperació amb els municipis d’altres països és vital perquè aquests puguin respondre als mateixos desafiaments globals» i més en una situació d'emergència sanitària global com la que estem vivint amb la Covid-19. Per a SPSolidària «abandonar la població dels països del sud a la seva sort no és una opció» i com diu el manifest en la seva conclusió «Fins que tots estiguem fora de perill ningú estarà fora de perill. Només ens en sortirem junts actuant globalment».

També aplaudeix l'adhesió de l'Ajuntament de Santa Perpètua a aquest manifest i també el de l'alcaldessa, Isabel Garcia, a títol individual i anima a tots els membres de la Corporació local a signar aquest document.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]