hola

L'Escola Municipal de les Arts, EMA, ha anunciat la programació del primer festival en línia de la seva història, l'ARTfest. Serà entre l'1 i el 19 de juny amb la participació de gairebé tot l'alumnat de l'escola. Professorat i alumnat han esta treballant des del confinament en diferents projectes que donaran a conèixer en aquest festival poc convencional i que té per objectiu cloure un dels cursos més atípics que es recorden. 

A través de la pàgina que l'EMA té a Facebook, a partir de l'1 de juny i fins al 19 es presentaran diferents projectes de les arts música, teatre, dansa, plàstiques i còmic, restauració, fotografia i laboratoris. 

Per a la creació d'aquest festival, alumnat i professorat han treballat des de casa i fent servir les tecnologies han el·laborat una producció artística final que mostraran a tota la ciutadania durant aquestes dates. 

En els propers dies, l'EMA explicarà amb més detall el funcionament del festival i la programació dels diferents projectes. Des del centre s'anima a seguir la pàgina EMA a Facebook i a marcar Assistiré a l'esdeveniment.

 

Foto: Una alumna de dansa treballant des de casa / EMA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]

El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic
El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic22 Maig 2020 11:11 - Redacció

Aquest dissabte 23 de maig el perpetuenc Roger Gascon ha anunciat un concert solidari que emetrà per [ ... ]

Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica
Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica21 Maig 2020 16:17 - Redacció

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals, primer cicle d’Infantil, al segon cicle d'Infantil [ ... ]