hola


Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha agrait i ha felicitat el grup Mascaretes solidàries per la iniciativa durant aquest confinament. En una carta dirigida al col·lectiu de voluntariat destaca què “No podem estar més orgullosos. Des dels primers dies de confinament, aquest grup va iniciar la fabricació de mascaretes fins arribar a les 20.000, moltes d’elles adaptades als infants, que després d’higienitzar han distribuït en establiments comercials, centres cívics, residències de gent gran i institucions sanitàries", expliquen. 

La coordinadora local de SPEC i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha declarat que “per nosaltres, aquest grup de voluntariat s’identifica clarament amb el lema “cuidar-nos per cuidar”. Han treballat de valent per cuidar-nos i contribuït a salvar vides. Quan hi havia moltes dificultats per aconseguir mascaretes, aquestes persones han posat les seves mans, les seves màquines de cosir i el seu temps al servei de la comunitat”

A la carta es fa esment de les dificultats que ha afrontat el grup com la falta de materials en alguns moments i el neguit per no arribar a tot arreu. Malgrat això “no heu parat màquines per a aconseguir que tothom estigués protegit contra aquest virus que ens ha deixat confinats i que ha parat momentàniament les seves vides” assenyala la carta. 

Sergi Hernández, responsable d’Organització de SPEC, destaca la total coincidència amb el missatge que el grup de voluntariat està adreçant a la ciutadania a través de les xarxes socials “Al voluntariat li devem continuar fent les coses bé. Ara no toca relaxar-se. Ara toca continuar treballant per a que la desescalada sigui un èxit. Uns pocs no poden posar en perill tot el que hem aconseguit, que és molt. Ara toca no donar ni un pas enrere i avançar”.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]

El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic
El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic22 Maig 2020 11:11 - Redacció

Aquest dissabte 23 de maig el perpetuenc Roger Gascon ha anunciat un concert solidari que emetrà per [ ... ]

Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica
Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica21 Maig 2020 16:17 - Redacció

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals, primer cicle d’Infantil, al segon cicle d'Infantil [ ... ]