hola

El grup mascaretes solidàries ha anunciat que finalitza de cosir després d'haver fer unes 20 mil unitats per a adults i infants. Una seixantena de voluntaris van iniciar fa gairebé un mes la producció de mascaretes per lliurar a hospitals, serveis municipals, empreses i ciutadans en particular. L'accés a mascaretes era llavors limitat i moltes persones no en tenia possiblitat d'adquirir-ne a l'inici de la pandèmia. Aquesta xarxa ciutadana autònoma es va autogesionar i va aconseguir realitzar-ne i anar lliurant a diferents organismes. 

La darrera de les mascaretes que ha realitzat ha estat per a infants del municipi i en va crear una xarxa de distribució gràcies a la implicació d'establiments comercials i Ajuntament de Santa Perpètua, que va cedir els Centres Cívics. El material per fer aquestes mascaretes ha estat lliurat per diferentes empreses que, de manera solidària, van col·laborar també amb la iniciativa. 

El grup ha anunciat que deixa de cosir mascaretes perquè l'accés a aquest producte està ja garantit gràcies al lliurament gratuït que en fa la Generaltiat a través de les farmàcies i l'Ajuntament a usuaris del transport públic. A més, l'stock ha tornat a estar present a comerços, supermercats i farmàcies. 

L'Ajuntament ha volgut agrair la tasca realitzada per aquest grup dotant a la població principalment de mascaretes. 

 

Foto: una de les costureres amb les mascaretes infantils / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus